Together we build.
siklasicher.

Siconnect - ponuka produktov pre technické zariadenia budov

Produktový program Siconnect siaha od jednoduchých upevňovacích prvkov cez komplexné systémové riešenia až po špeciálne produkty pre mimoriadne použitie. Produkty Siconnect zodpovedajú najvyšším kvalitatívnym požiadavkám a ponúkajú Vám jednoduchú a rýchlu montáž spojenú s obrovskou úsporou času.

Pre Vás a Vaše projekty vždy navrhneme optimálne riešenie na upevnenie požadovaných technologických rozvodov pre rôzne média.. Naša špecialita: na upevňovacie riešenia naprojektované našou firmou a postavené z našich produktov, preberáme plnú záruku za správne vyhotovenie.

Systém Pressix CC

Systém Pressix CC - montážne systémy pre superrýchlu montáž vyvinuté profesionálmi pre profesionálov

Geschäftsfeld Siconnect

Naše lištové systémy Pressix CC Vám umožňujú rýchu  montáž: dajte montážny diel do želanej polohy a potom len zatlačte hlavu skrutky alebo závitový kolík do lišty. Takto sa závitová platnička okamžite automaticky zaistí v profile lišty. Montážny diel je teraz bezpečne upevnený a neposunie sa ani v zvislej polohe na lište. Túto polohu možno však aj naďalej pohodlne modifikovať. A potom už len dotiahnuť skrutku a je to!

So systémom Pressix CC sa pracuje veľmi jednoducho a zároveň garantuje montáž, ktorá prináša mimoriadne úspory času a peňazí. Presvedčte sa sami a pozrite si naše montážne video!